flexile-white-logo
0
Ostukorvis ei ole tooteid.

RAAMATUD

Meie usume kangelastesse. Me usume, et hea sõna muudab maailma ja me peame enda kohustuseks kangelastest kirjutada!

Meie raamatute autoriteks on inimesed, kes tegutsevad parema elu nimel ja seisavad tervema elu eest. Sageli elavad nad läbi ja teevad midagi, mis on suurem kui elu või nemad ise.

Nad teevad rohkem, kui neilt oodatakse ja annavad endast kõik, et viia ellu oma unistusi ja aidata teistel ellu viia nende omi.

Meie kangelased on tänu oma elukogemusele, õpingutele ja praktikatele jõudnud teadmisteni, mida jagades aitavad nad ka kõigil teistel saada kontakti oma tõelise olemusega, avastada endas sisemise rahu ja rõõmu ning elada täisväärtuslikku elu.

Lühitutvustused

Õnn on otsus (Foto Karen Härms)

Dalí Getter Karat “Õnn on otsus!”

Õnneharjutuste kogumik „Õnn on otsus!“ sisaldab praktilisi harjutusi, mis aitavad kogeda igapäevaselt oma elus rohkem õnne. See on teekond, mille kestel õpid märkama enda ümber olevaid väikesi õnnehetki, saama paremasse kontakti oma kõrgema minaga, tegema olevikuga rahu ning manifesteerima oma unistuste õnnelikku elu. Raamatu autoriks on särav õnnekoolitaja Dalí Karat, kes on sukeldunud sügavuti õnneuuringutesse, praktiseerinud ise erinevaid lähenemisi ning jõudnud teadmisteni, mille abil saab igaüks muuta oma elu õnnelikumaks, kergemaks, nauditavamaks.

Toivo Niiberg “Ela ja küsi!”

Raamatust „Ela ja küsi!“ leiab vastused kõige põnevamatele, tähenduslikematele ning sisukamatele küsimustele, millega inimene kogu oma eluea jooksul kokku puutub. Autor Toivo Niiberg annab ühelt poolt igale küsimusele ammendava vastuse, ent suunab samas ise edasi uurima, õppima, avastama, lisades seejuures vastustele vürtsi talle omase huumorimeelega. Raamatusse on oma tee leidnud ka Ivo Ivari muhedad mõtteterad. Kogumikus puudutakse kõiki valdkondi, millega inimene oma elu jooksul kokku puutub, alates laste kasvatamisest ja enesekehtestamisest kuni õnnelikult elamise ning väärikalt vananemiseni.

Ela ja Küsi (Foto Karen Härms)
Hinga ja Ela (Foto Karen Härms)

Monika Palm “Hinga ja ela!”

Hingamisega saab vabaks lasta kõik sisemised põhjused, mis hoiavad inimest probleemses seisundis kinni – seda kinnitab raamatu „Hinga ja ela!“ autor, hingamisterapeut Monika Palm, kes tervenes tänu teadliku ning vabastava hingamise harjutustele ärevusest ning depressioonist. Raamatusse on koondatud iseseisvalt praktiseerimiseks 60 lühikest teadliku hingamise harjutust koos tutvustusega. Harjutused on erinevad, neist igaühel oma eesmärk. Kõik harjutused aitavad hingata elu tagasi oma tervisesse, eesmärkidesse, püüdlustesse, suhetesse, aga ka üldisemalt õnnelik olemisse.

Dave Benton “Olen see, kes olen”

Dave Benton on meile tuntud kui laulja, kes tutvustas 2001. aasta Eurovisioonil koos Tanel Padariga Eesti riiki maailma melomaanidele. Ent lisaks säravale artistikarjäärile on Dave Benton ka tervendaja, reikimeister, juveliir, kelle teekond Arubalt Eestisse on põnev, ent samas ka katsumuste ning õppetundide rohke. Raamat “Olen see, kes olen” on aus lugu Dave Bentoni, sünninimega Efren Eugene Benita elu tõusudest ja mõõnadest, sisemaailmast, uskumustest ning elufilosoofiast.

Olen see, kes olen (Foto Karen Härms)

LUGEMISNURK

MEIE AUTORID